Vertel jouw verhaal

Jouw verhaal over oorsuizen of tinnitus

Deel jouw verhaal met andere mensen die oorsuizen of tinnitus hebben en help ze om niet dezelfde fout te maken. Leer ze zorg dragen voor hun oren. Want eens je last hebt van dit fenomeen, geraak je er maar moeilijk of zelden vanaf.

Het doel van oorsuizen.be is om te sensibiliseren. Daarom willen we graag iedereen waarschuwen om zorg te dragen voor hun gehoor. Ook jij kan ons hierbij helpen. Deel je persoonlijk verhaal op onze website zodat anderen je volgen en dankbaar zijn.

Het werkt als volgt:

 • Vul het formulier in.
 • Geef een uitgebreide uitleg over hoe jij aan oorsuizen of tinnitus bent gekomen.
 • Stuur een eventuele foto die we mee online mogen plaatsen.
 • Wens je anoniem te blijven? Geen probleem, dan plaatsen we geen namen online.

Wanneer we je verhaal hebben ontvangen, gaan we aan de slag en maken we een ‘eigen’ pagina aan op onze website waar jouw verhaal wordt verteld. Op deze pagina’s kunnen andere mensen reageren met oplossingen of advies om jou bij te staan.

Het doel van deze reacties is om elkaar te helpen.

  Bekijk alle verhalen

  Tinnitus en oorsuizen komen vaak voor na blootstelling aan teveel lawaai. Wij geven je tips & tricks om je zo goed mogelijk te beschermen in bepaalde situaties.

  Bekijk alle anonieme verhalen

  Heb jij je al eens afgevraagd hoe goed je nog kan horen? Téveel zware feestjes gehad in je jeugd en voel je daar nu de effecten van? Of heb je de oren van een vleermuis of een hond?

  Scroll to top